• Promotie!

SK Lochristi pakt zege in Mariakerke

SK Lochristi pakt zege in Mariakerke

SK Lochristi haalde een verdiende zege tegen Mariakerke. Na een desastreuze start, met een vroege treffer voor de thuisploeg, zette SK de scheve situatie recht.

Een slap startend Lochristi keek na nauwelijks 40" al tegen een achterstand aan. Maxim Van Eeckhout bediende Jelle Cherlet die ongehinderd mocht binnen trappen. Armin Djedovic miste even later de 2-0. Mariakerke duwde fors door. Van Eeckhout trapte over en de voorzet van een vrijgespeelde Cherlet miste zuiverheid. De thuisploeg kon het tempo niet aanhouden en Lochristi kwam na die moeilijke beginfase beter in de wedstrijd. Aanvankelijk leverde dit geen kansen op. Toen Olivier Speltdooren mee oprukte, nadat hij de bal onderschepte op het half uur, was deze net op tijd om de voorzet van Dominique de Waele binnen te koppen. Lochristi nam de wedstrijd in handen en kreeg kort voor de rust een unieke kans toen Vangansbeke een bal onderschepte en Yassin Badi alleen voor doel zette. De Lochristi-spits trapte echter over.

Lochristi startte fel na de rust en had al snel resultaat. De ingevallen Timothy Van de Wouwer bediende Dominique de Waele met een hakje en deze liet doelman Van Cauwenberghe kansloos. Van de Wouwer had op het uur een goede mogelijkheid, maar hij miste zijn controle. Vangansbeke besloot op de doelman. SK bleef onzorgvuldig omspringen met de kansen en zo bleef het spannend. Mariakerke probeerde wel met lange ballen maar meer dan een heet standje voor doel leverde dit niet op.

 

Wedstrijdverslag door Peter Esprit, Het Nieuwsblad online Lochristi. 

Foto: Eric Gentils

Related

Not any article

Share