• SK Lochristi A - Sporting Lokeren
    SK Lochristi A - Sporting Lokeren

Veel kansen maar toch zwaar onderuit

Veel kansen maar toch zwaar onderuit

SK Lochristi B ging met 5-2 onderuit bij Buggenhout. Buggenhout scoorde uit 6 doelpogingen 5 doelpunten. Tys Augustus was weer de grote man. Hij scoorde nu al 6 keer in 3 wedstrijden. Hij stond vandaag 2 keer aan het kanon maar leverde ook nog 2 assists af. Dabriwski, Van Muylder en Van Den Steen waren de andere doelpuntenmakers.

Buggenhout scoorde uit 6 doelpogingen 5 doelpunten. De zesde kans was een strafschop die door doelman Bracke Davy mooi uit zijn doel werd gehouden. Tys Augustus was weer de grote man. Hij scoorde nu al 6 keer in 3 wedstrijden. Hij stond vandaag 2 keer aan het kanon maar leverde ook nog 2 assists af. Dabriwski, Van Muylder en Van Den Steen waren de andere doelpuntenmakers.

Lochristi B stond bij de rust 2-0 in het krijt terwijl Lochristi B vier 100 % doelkansen niet kon verzilveren. Eerst kon Jannes D’Hondt net niet bij een voorzet van Theo Lietaer maar het was vooral Hervé Touré die de open doelkansen liet liggen. 2 vrije kopkansen en een intikker op amper 2 meter van het doel gingen naast of over. Net na de hervatting kreeg Lochristi B een ferme tik met de 3-0. Maar de ploeg vocht dapper terug. Eerst rondde Hervé Touré een assist af van Foncke Anthony en Thomas Stragier stond op de juiste plaats om de bal binnen te tikken na een kopbal op doel van Maes Ward en dit met nog 25 minuten op de klok. Lochristi B was fel aan het drukken met slechts 3 man achteraan en doelman Davy Bracke op 10 meter van de middellijn om de lange ballen-counters van Buggenhout eruit te halen. Maar in de 80ste en 85ste minuut kreeg Lochristi B het deksel op de neus met in de laatste minuut nog de gemiste strafschop tegen. Een onnodige verliespartij die toch wel hard aankwam daar Lochristi B veruit de beste voetballende ploeg was. Maar als er 1 voetbalwet is, je moet de ballen erin shotten.

Artikel door Peter Esprit, Nieuwsblad online Lochristi, 10/09/2017.

Related

Not any article

Share