• SK Lochristi A - Jong Zulte

U11 actief op de Domo-kunstgrascup

U11 actief op de Domo-kunstgrascup

Onze PU11 traden vrijdagavond aan op de Domo-kunstgrascup in de ‘Tolhuisarena’ in Gent. Dit is een indoortornooi op kunstgras mét boarding waarbij er 4 tegen 4 wordt gespeeld. Onze PU11 speelden er 4 wedstrijden (telkens 2x10 minuten) met korte tussenpauzes tussen 2 wedstrijden. Kortom, het gaat wel héél snel heen en weer.

Onze PU11-toppers wisten 2 wedstrijden met winst af te sluiten (tegen Berlare 10-3 en jawel, ook tegen KV Mechelen 6-5 !). Ook in de 2 verlieswedstrijden (eentje tegen de uiteindelijke winnaars: een gelegenheidsploegje bestaande uit enkel elite-spelertjes van Club Brugge, Cercle Brugge en Waasland-Beveren en eentje tegen jeugdminivoetbalploeg van OliverBoys Gent met spelertjes van Deinze en Gent-Zeehaven in hun rangen) werd stevig weerwerk geboden (5-8 en 5-7-verlies).

Uiteindelijk scoorde onze ploeg dus maar liefst 26 doelpunten, waardoor we op een zeer mooie tweede plaats eindigden op dit sterk bezette tornooi.

Bovendien wist elk van onze PU11-spelers minstens 1x te scoren én hadden we een ruime horde fans in de tribunes van de Tolhuisarena zitten (waarvoor dank). Kortom, een fijne ervaring voor onze PU11-ploeg en als je het mij vraagt een aanrader voor onze provinciale ploegjes van U7 t/m U11 volgend seizoen.

PS: organisatie is in handen van Leo Vanderelst….ik heb onze jongens wel wat Belgische voetbalgeschiedenis moeten geven, want Leo is niet echt gekend bij onze jonkies...

Geschreven door trainer Conrad De Poortere.

Related

Not any article

Share