• Promotie!

SK Lochristi A deelt punten met Voorde

SK Lochristi A deelt punten met Voorde

SK Lochristi A pakte een punt in Voorde, al zal het gevoel overheersen dat men er twee verloor en daar waren de gemiste kansen de oorzaak van.

Voorde startte met windvoordeel. Toch was de eerste kans voor Lochristi. Pepijn Vangansbeke werd knap vrijgespeeld. Zijn voorzet belandde via een verdediger terug in zijn voeten maar het schot dat daarop volgde waaide hoog over. De thuisploeg kreeg een mogelijkheid via Ghailani maar ook zijn vizier stond slecht gericht. Tommy De Kegel had een betere trap  in huis, maar ploegmaat Jules Coly liep in de baan van het schot. Na goed 20' verzuimde Lochristi de score te openen. Vangansbeke was de  sterkste in het onderlinge duel met zijn rechtstreekse verdediger. Zijn voorzet belandde bij Armin Djedovic maar deze trapte de unieke kans over. Dit brak zuur op want  Voorde werkte wel af. Doelman Kenneth Van de Velde kon een vrije trap van David Geeroms nog pareren maar tegen de rebound van Coly had de goalie geen verhaal. SK kreeg het even moeilijk en had geluk toen Davy Standaert al te lang talmde om te trappen. Voorde dicteerde in deze fase van de wedstrijd de wet en bij de bezoekers werd teveel balverlies  geleden. Standaert had de 2-0 aan de voet na een snelle omschakeling maar trapte over. Van de Velde moest zich nog strekken op een schot van Jens De Landsheer. Ruststand 1-0

Nauwelijks afgetrapt of Lochristi  kreeg de kans op de gelijkmaker. Pepijn Vangansbeke was de thuisdefensie te snel af maar de paal stond in de weg. Het was slechts uitstel.  Joel Polfliet schilderde vanop 30 meter een vrije trap in de verste hoek. Keanu Heirwegh miste even later zijn schot en Dominique de Waele trapte over.  SK had opeens overwicht en drukte de thuisploeg weg. Meer dan een paar standjes voor doel leverde dit echter niet op. Toen vond Jens De Landsheer zijn moment gekomen. Met een fraai afstandsschot zette hij de thuisploeg opnieuw op voorsprong. De wedstrijd kantelde opnieuw. Armin Djedovic kopte een voorzet van Vangansbeke op doel. Jarne van Iseghem beroerde de bal met de hand. Strafschop en rood was het zware verdict. Sven Delannoy zette de elfmeter feilloos om. De wedstrijd kon in de slotfase alle kanten uit. De Meerleer zeg zijn treffer afgekeurd wegens buitenspel en Jasper Nimmegeers kon net niet voldoende aan de bal. Het bleef 2-2.

Wedstrijdverslag door Peter Esprit, Het Nieuwsblad online Lochristi, 07/01/2018.

Related

Not any article

Share