• HO Kalken - SK Lochristi A

PU21: KFC Zele 1 – 3 SK Lochristi

PU21: KFC Zele 1 – 3 SK Lochristi

De PU21 kwam afgelopen weekend nog eens in actie en het won met 1 – 3 cijfers tegen de rode lantaarn KFC Eendracht-Zele. Goed voetbal brengen was niet gemakkelijk op de grasmat van Zele, maar het was vooral Lochristi die bij vlagen goed combineerde. Mannen aan het kanon: S. Vermeersch, W. Van der Snickt en A. Derese.

Eendracht Zele en Lochristi waren de enige ploegen van de reeks die in actie kwamen. De andere wedstrijden werden uitgesteld wegens de hevige regenval. De eerste helft viel er weinig te noteren. Lochristi had overwegend balbezit, maar dit leidde tot niet meteen echte doelkansen. Het bleef bij enkele afstandsschoten en wat klein gevaar op enkele stilstaande fases. Op het halfuur kreeg Lochristi loon naar werken, 0 – 1. Stef Vermeersch met een goede actie en hij duwt de bal voorbij de keeper, die uiteindelijk in doel hobbelde door mistasten van de thuisdoelman.

Vijf minuten later was het weer raak, een knappe actie vanop links via Wout Van der Snickt. Wout dribbelt drie man en trapt dan op de keeper, maar in de herneming kon Wout wel scoren, 0 – 2. Zonder sprankelend voetbal gingen we met 0 – 2 de rust in.

Na rust was het al snel raak voor Lochristi, 0 – 3. Sander Algoet met de perfecte assist richting Andres Derese. Een zeer mooie aanval uit het boekje. Nadien viel er weinig te beleven, Lochristi begon slordiger te voetballen en hierdoor rook Zele zijn kansen. In minuut 65 kreeg het een vrije trap, die fantastisch werd binnen getrapt door de kapitein van Zele Michiel Murphy, 1 – 3. Meteen ook de eindstand.

Volgend weekend wacht de uitgestelde wedstrijd tegen een nieuwe tegenstander in de reeks, FC Mere.

G. Van de Slycke

Related

Not any article

Share