• HO Kalken - SK Lochristi A

SK Lochristi B doet goede zaak met ruime winst

SK Lochristi B doet goede zaak met ruime winst

SK Lochristi B nam ruim afstand van Stekene B. Met deze overwinning blijft de tweede ploeg van Lochristi stevig op de vierde plaats staan, wat recht heeft op deelname aan de eindronde.

Vanaf de start nam de thuisploeg het initiatief in handen en dat resulteerde in een aantal (halve) kansen; Theo Lietaer kegelde op de vuisten van de keeper na assist van Jannes D'Hondt, Michiel Van Nieuwerburgh nam een corner in de vlucht maar trapte naast en Thomas Stragier tikte een voorzet van Lietaer over. De verdiende opener kwam er in de 24' toen een voorzet van Schepens tegen de arm van een verdediger terecht kwam en scheidsrechter Lambrechts naar de stip wees. Thomas Stragier klaarde de klus. Net voor de rust kwam dan ook het tweede doelpunt. Na doorzetten van Ward Maes kwam de bal in de voeten van Lietaer die zich knap vrijdraaide en de bal in de haak schilderde. 2 - 0 en wedstrijd gespeeld denk je dan.

Niets was echter minder waar. Na de rust kwamen de bezoekers beter uit de kleedkamer en domineerden ze de eerste 20 minuten. Dit leidde in de 53' in de aansluitingstreffer van Sander Puylaert die plots oog in oog met keeper Bracke stond en beheerst afwerkte. Stekene drukte door en Lorenzo De Groote diende met een ultieme tackle een schot af te blokken. De wedstrijd kantelde halfweg de tweede helft. Jonas Schepens schoot een vrije trap rechtstreeks binnen. Nadat de bezoekers kort daarna binnenkant paal schoten, stond 15" later de 4-1 op het scorebord na een rake counter. Lietaer legde de bal niet egoistisch af op Jannes D'Hondt die maar in te leggen had. Op het einde scoorde de goed ingevallen Lennert Tack nog de 5 - 1 op voorzet van Schepens. 

Wedstrijdverslag door P. Esprit & L. Schoonjans, Het Nieuwsblad online Lochristi. 

Related

Not any article

Share