• SK Lochristi - Sparta Waasmunster

OUDERWETSE DERBY SK LOCHRISTI B - ZAFFELARE B

OUDERWETSE DERBY SK LOCHRISTI B  - ZAFFELARE B

De afgelopen twee weekends waren voetbalvrije weekends voor het provinciaal voetbal in Oost Vlaanderen en de komende 3 weken beloven dan ook cruciale weken te worden in de provinciale reeksen, te beginnen nu woensdag 11 april 2018. Dan speelt de 4de provincialer van SK Lochristi nog eens een ouderwetse derby tegen de vrienden van SV Zaffelare.

Het betreft de 28ste wedstrijd in 4de provinciale E, waarin de B ploeg van Lochristi  met 53 punten op een derde plaats staat die recht geeft op deelname aan de eindronde (en mogelijke stijging naar 3de provinciale). De B ploeg van SV Zaffelare staat op de 7de plaats met 39 punten, heeft in principe niets meer te winnen of te verliezen, ware het niet dat dit een ouderwetse derby is die niemand wil verliezen. 

Alle supporters en inwoners zijn dan ook hartelijk welkom om die wedstrijd bij te wonen. De wedstrijd vangt aan om 18.30 uur en wordt gespeeld op het complex aan de Beerveldse Baan (aan de statie). Inkom 4 euro, spanning en spektakel verzekerd!

Related

Not any article

Share