• SK Lochristi - Sparta Waasmunster

PU21: SK Lochristi 3 – 2 KFC Eendracht Zele

PU21: SK Lochristi 3 – 2 KFC Eendracht Zele

Na de blamage op FC Mere kon de PU21 van SK Lochristi na afloop van de wedstrijd terug juichen. Het won met 3 – 2 cijfers afgelopen weekend op eigen terrein van Eendracht Zele. Met een gesleuteld elftal mogen we achteraf opgelucht ademhalen.

Geen doelman ter beschikking en slechts 10 spelers present. Gelukkig waren Lennert en Arnaud gemotiveerd om ons uit de nood te helpen, waarvoor grote dank. Zij deden dit allebei voortreffelijk. Jarno Martin offerde zich op om de handschoenen aan te trekken en hij mag zeker tevreden terugblikken over zijn prestatie.

Lochristi trok het laken meteen naar zich toe. De eerste grote kans was via een goede voorzet van Ruben Sysmans en Stef Vermeersch met een kopbal, maar de keeper kon de bal uit zijn doel slaan. Enkele minuten later een aantal stilstaande fases voor blauwwit, jammer genoeg konden wie hier niet uit profiteren. Sander Van Den Bossche had nog de grootste kans met een goede kopbal richting doel. Zele kon in de eerste helft enkel dreigen met de lange bal en enkele afstandsschoten. Met een troosteloze 0 – 0 gingen we gaan rusten.

De tweede helft was nog maar net begonnen en de bezoekers openden de score 0 – 1. Dit kon je bijna niet voor mogelijk houden. Gelukkig was de reactie van SK Lochristi er meteen, want slechts 30 seconden later hingen de bordjes gelijk 1 – 1. De ingevallen Arnaud Bauwens, 1ste jaar U17, meteen met een assist voor Stef Vermeersch. Niet veel later kon Stef Vermeersch zijn tweede van de middag binnen prikken, 2 – 1. Vervolgens terug enkele kansjes voor Lansan Van Bockstal die vooruitgestuurd werd, jammer genoeg stond zijn vizier niet scherp genoeg.

Dit betaalden we niet veel later cash, want Zele kon gelijkmaken op strafschop en zo was er terug hoop voor de bezoekers, 2 – 2. Enkele minuten later kreeg de nummer 10 van Zele zijn tweede gele kaart en moest het met tien man verder.

Lochristi profiteerde van de man-meersituatie en zo kon Lars Uyttenhove zijn negende van het seizoen scoren. Zo wint Lochristi met een grote diep zucht toch zijn wedstrijd...

Volgend weekend wacht de clash tegen Waasland-Beveren!

Related

Not any article

Share