• Promotie!

SK Lochristi A zit dinsdag in de trommel voor loting nacompetitie

SK Lochristi A zit dinsdag in de trommel voor loting nacompetitie

Het reeds veroordeelde Zottegem maakte het SK Lochristi knap lastig deze namiddag. In een zeer matige wedstrijd, mede door de bedenkelijk staat van het veld, vielen nauwelijks kansen te noteren. Enkel het arbitraal trio fungeerde op niveau.

De eerste kans was voor de bezoekers. Pepijn Vangansbeke werd vrijgespeeld maar zag zijn schot afgeblokt door doelman Andres Meerman. Zottegem speculeerde op de snelle omschakeling al leverde dit niet meteen gevaar op. De thuisploeg kwam na goed 10' met een gelukje op voorsprong. Een mislukte voorzet van Jens Van Den Noortgate belandde tot ieders verbazing in de kruising. Lochristi was meteen op achtervolgen aangewezen. Ondanks veel balbezit slaagde SK er in de eerste helft nauwelijks in gevaar te creëren en daar zat het hobbelige veld voor een stuk tussen. Ruststand 1-0.

De eerste kans na de rust was opnieuw voor Pepijn Vangansbeke en deze keer trof hij wel raak met een stevig schot. Lochristi drukte even door. Xander Vanderbeck trapte in de vlucht over en Pepijn Vangansbeke mikte op de Zottegem-doelman. Aan de overkant knikte de pas ingevallen Gilles Speltincx net naast. In een zenuwachtig vervolg viel er geen enkele kans meer te noteren. De 1-1 was voldoende voor de derde periode en een plaats in de eindronde.

Wedstrijdverslag door P. Esprit, Het Nieuwsblad online Lochristi. 

Related

Not any article

Share