• Promotie!

Armin Djedovic zorgt voor billijk gelijkspel

Armin Djedovic zorgt voor billijk gelijkspel

Na een bijzonder genietbare derby verwierf Hogerop Kalken de beste uitgangspositie. Armin Djedovic bezorgde de sterke thuisploeg een verdiend gelijkspel. Donderdag is spanning troef aan de Kruisen.

Hogerop begon best aan de derby. Hoorens bediende Janssens, Rogiest was alert. Even later moest Rogiest ingrijpen na een solo van Janssens en een strak schot. De thuisploeg herstelde het evenwicht en tekende voor verzorgd combinatiespel. Delanoy schoot overhaast en ver over. Djedovic speelde Vandekerckhove aan, maar die werd afgeblokt. Na een hoekschop van De Schryver zoefde de bal net naast de kruising na een kopbal van Delanoy.

Het spel ging nu snel op en neer. Na een één-twee tussen Janssens en Desramault zat er een bezoekende voorsprong in, maar Janssens besloot te zwak. Hoorens, van dichtbij, en Vandekerckhove, na een scrimage voor doel, vonden de weg naar de netten niet.

Kort na de rust mikte Criel, Hogerop was baas in het vierde kwartier, net naast met een kopbal. Met een wereldgoal, rake knal vanop 20m, zorgde Thomas De Wolf voor een bezoekende voorsprong. De Begoniaploeg schakelde een hogere versnelling in. Djedovic besloot op Baele, die daarna een kopbal van Vandenhende uit zijn doelvlak ranselde. Djedovic, assist Vangansbeke, maakte gelijk.

SCHEIDSRECHTER: Lowie Vander Linden.

DOELPUNTEN: 52’ De Wolf 0-1, 70’ Djedovic 1-1.

SK LOCHRISTI: Rogiest, Vandekerckhove (78’ Vanderbeck), Delanoy, Abbas (65’ De Vleeschauwer), Polfliet, Vangansbeke, De Schryver, Djedovic, Van De Velde, Vandenhende, De Waele.

HOGEROP KALKEN: Baele, De Wolf, Criel, Desramault (65’ Van Der Borght), Bouyalaoui, Hoorens, Van Guyse, Vermeerschen, Janssens, Claerhout, Poppe.

GELE KAART: Poppe.

Wedstrijdverslag door Freddy De Geest, Het Nieuwsblad online Lochristi. 
Foto: Nic Declercq 

Related

Not any article

Share