SK Lochristi A stelt nieuwe spelers voor

SK Lochristi A stelt nieuwe spelers voor

Na het succesrijks seizoen 2016 - 2017 zal het eerste elftal van SK Lochristi een grondige vernieuwing ondergaan. Noodzakelijk, want enkele sterkhouders hingen de schoenen aan de haak of zochten hun sportieve toekomst bij een andere club. Vrijdagavond 16 juni werden de nieuwkomers voorgesteld.

Vooraf werden alle medewerkers van SK Lochristi getrakteerd op een heerlijke bbq-maaltijd. Via deze weg wil de club SK Lochristi de vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun onfortuinlijke inzet van het afgelopen seizoen. We hopen dan ook terug op jullie steun te mogen rekenen voor het nieuwe seizoen 2017 - 2018. Om 21.00 uur nam onze voorzitter Van Laere het woord om alle aanwezigen welkom te heten en een blik te werpen op het nieuwe seizoen. Het werd een drukke transfeperiode voor de sportieve cel van SK Lochristi. We noteren maar liefst tien nieuwkomers en twee jonge beloftenspelers die volgend seizoen doorgeschoven worden naar de A-kern. Naast nieuwkomers verlieten in totaal 12 spelers van onze A-kern de club. 

Het voorbereidingsschema werd bekendegemaakt door onze hoofdcoach Jürgen Van Herreweghe en nadien werd de nieuwe spelersgroep aan de hand van enkele dia's overlopen. De nieuwe spelers werden naar voor geroepen en kregen vervolgens een vraag van onze voorzitter. Daaruit bleek dat de nieuwe spelers duidelijk veel ambitie tonen voor het komende seizoen. Tot slot werd de nieuwe T2 voorgesteld, Filip Cornelis ex-spits van SK Lochristi. Keepertrainer Peter Esprit blijft ook op post binnen de technische staf. 

Op vrijdag 14 juli trekt de spelersgroep op stage naar Breda. De allereerste oefenwedstrijd zal gespeeld worden op eigen terrein in Beervelde tegen Racing Gent-Zeehaven op donderdag 20 juli om 19.30 uur. 

Onze huisfotograaf, Peter Esprit, was op post met zijn fotoapparaat. Klik hier voor de beelden.  

We wensen iedereen te bedanken voor hun aanwezigheid en wensen elke speler een succesvol seizoen toe! 

Related

Not any article

Share