SK Lochristi A mist de kansen en ligt uit Croky Cup

SK Lochristi A mist de kansen en ligt uit Croky Cup

Voor de vijfde keer in nauwelijks 9 maanden hebben Elene-Grotenberge en SK Lochristi elkaar partij gegeven in een wedstrijd met inzet. Jammer genoeg werd de traditie in ere gehouden en kon SK niet winnen, al zat er op basis van de wedstrijd veel meer in.

SK Lochristi was in de beginfase de betere ploeg, maar het duurde tot de 8' vooraleer een eerste kans te noteren viel. Het vluchtschot van Pepijn Vangansbeke _op aangeven van Xander Vanderbeck _ miste echter de goede richting. De thuisploeg reageerde onmiddellijk en trof wel raak. Richy De Temmerman rondde een snelle tegenaanval met een beetje geluk af. Lochristi had dan wel het betere van het spel, echte kansen bleven uit. De thuisploeg toonde zich een pak efficiënter. Op het half uur mocht Brecht Cnockaert een strafschop omzetten en de 2-0 was meteen een feit. SK reageerde nog met pogingen van Simon Vermachelen en Xander Vanderbeck maar scoren lukte niet.

Na de rust voerde SK Lochristi nog de pressing op. Een scherpe vrije trap van Jelle De Schryver werd op een haar na gemist door Jens Vandenhende. De thuisploeg loerde op de counter en kreeg in de 54' de kans op de 3-0. Sam De Nauw vond doelman Benny Rogiest op zijn weg. Aan de overkant misten Guus Vandekerckhove en Xander Vanderbeck een opgelegde mogelijkheid en Jens Vandenhende zag zijn kopbal gered door doelman Jonas Godijn. In de 80' kreeg SK eindelijk loon naar werken. Guus Vandekerckhove krulde een vrije trap voorbij een slecht opgestelde muur en Lochristi mocht terug hopen. Het slotoffensief leverde nog een tweetal kansen op. Een vrije trap van Jens Vandenhende belandde via de muur op de paal, maar niemand van de bezoekers was alert op de afvallende bal. Guus Vandekerckhove trapte in de slotfase over.

Geen bekersprookje voor SK Lochristi dit jaar.

Wedstrijdverslag (foto) door Peter Esprit, Het Nieuwsblad online Lochristi, 29/07/2017. 

Related

Not any article

Share