SK Lochristi A pakt volle buit op Eendracht Zele

SK Lochristi A pakt volle buit op Eendracht Zele

SK Lochristi pakte de drie punten bij Zele, de tweede in de stand. Het werd een verdiende overwinning voor de jongens van trainer Jurgen Van Herreweghe.

De aanvangsfase verliep aftastend. Het beetje dreiging kwam van Lochristi met pogingen vanop afstand van Pepijn Vangansbeke en Dominique de Waele. Een ogenschijnlijk ongevaarlijk schot van Armin Djedovic brak de partij open. Doelman Van Wauwe verkeek zich compleet en SK stond op een 0-1 voorsprong.  Xander Vanderbeck had even later de dubbele voorsprong aan de voet maar zijn schot stierf op de vuisten van de Zele-doelman. De eerste dreiging van de thuisploeg kwam er pas na een half uur. Arne Vaeyens vond doelman Rogiest op zijn weg en ook een schot van Said Aldiev werd gepareerd door de Lochristi-goalie. Net voor de rust kwam Maxime Bicque al te driest met de voeten vooruit in op Jordy Van Daele. Dit leverde hem een rode kaart op.

De thuisploeg creëerde onmiddellijk na de rust een unieke kans om de score in evenwicht te brengen. Stef De Bruyne trapte voor een leeg doel over. Lochristi was meteen gewaarschuwd. Pepijn Vangansbeke kreeg daarna de mogelijkheid om SK op een geruststellende voorsprong te trappen maar besloot op de doelman. Een solo-actie van Pepijn Vangansbeke op het uur luidde alsnog de 0-2 in. De bal belandde bij Djedovic die zijn tweede van de dag tegen de netten trapte. Lochristi liet de teugels even vieren en speelde daarna bij momenten te slordig. Zele probeerde zich opnieuw in de partij te knokken maar verder dan enkele vrije trappen kwam men niet tot Lars Kint een onachtzaamheid in de defensie van Lochristi uitbuitte om de aansluitingstreffer aan te tekenen. SK kreeg in de slotfase nog de beste kans. Jasper Nimmegeers besloot op doelman Van Wauwe.

Wedstrijdverslag door P. Esprit, Het Nieuwsblad online Lochristi, 26/11/2017.

Related

Not any article

Share